Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

All in good time! ( Mindent idejében!)

2015. július 11. 10:01 - RiaRia

A legnagyobb kihívás most az életemben, hogy tudjak úgy viszonyulni az élethez, hogy be tudjam tartani a bejegyzés címében írt mondatot. Nagyon makacs a természetem, és nagyon türelmetlen vagyok, ezért kapkodok, néha össze-vissza gondolkodom, így nem csoda, ha néha azt sem tudom, hol áll a fejem.

Sokat kell tanulnom még ahhoz, hogy mindig mindent a maga idejében tudjak megtenni. De szeretek tanulni, okosodni, és ha nehezebben is, de megmarad a "kisagyamban" az, amit szeretnék tudni. Most olvasom a könyveimet, illetve csak rendezgetem először, mert azt sem tudom, melyik mit rejt magában. Csak szemezgetek belőlük egy keveset, hisz nincs mindenre idő, mást is kell csinálni napközben. Este van alkalmam a könyvekkel foglalkozni, a napirendem szerint este 8-10-ig.

alarm-814507_640.jpg

A napirend fontos tényező az életemben, egyelőre csak fejben tudom követni magam, akadt olyan is, hogy leírtam, mit kell tennem aznap. Nagyon jó módszer, mert pl. vendéget vársz, és csak tegnap tudtad meg, hogy mikor fog érkezni biztosan, ekkor jó ha leírjuk, hogy mit kell még elvégezni, hogy szép rendben és illendően tudjunk fogadni bárkit is. Van, amit úgysem tudunk követni, megcsinálni, de a legfontosabbakat jó ha feljegyezzük magunknak egy papírlapra.

Egyszóval ahogy mindennek megvan a maga ideje, úgy mi is tudunk majd később alkalmazkodni ehhez a mondathoz, amit a bejegyzés címében írtam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr257617498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása