Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

43.) - Tartalmas legyen minden napod.

2016. október 10. 04:39 - RiaRia

new-year-152044_640.pngLegyen minden napod olyan, hogy megérje egy jó évjáratú pezsgőt bontani érte. Ilyen sziporkázó, és kirobbanó formában legyél, teremts olyan hangulatot a környezetedben, hogy még jövő szilveszterkor is erről beszélgessetek. Legyen tartalmas minden napod. Ne engedj a csábításnak. Ne engedj az unalom hívogató szavának. Töltsd ki a napjaidat mindenféle jóval, és ne csak egyszer-kétszer, hanem minden áldott nap.

Szerezz örömöt mindenkinek, akivel csak találkozol, legyen a tarsolyodban mindig egy-két kedves szó, amit mondhatsz a társaidnak. Ne feledd! Unatkozni nem jó dolog. Szörnyen álmosító, és időrabló. Inkább keress magadnak valamilyen gondűző foglalatosságot, és örülj, hogy kedvedre való dolgot csinálsz.

Pattanj a bringádra, járd körbe a várost, fogd össze a családodat, és induljatok útnak, keressetek egy jó kis helyet, ahol együtt tölthetitek az időtöket, és játszhattok a gyermekekkel. Hazatérve boldogan emlékeztek majd az együtt töltött időre, és legközelebb lehet, hogy a közeli rétre vagy a távolabbi erdőbe kalandoztok majd.

Tudom, hogy nem lehet mindig minden csak szórakozás és vigalom. De úgy teljes minden napunk, ha ügyesen tudjuk kihasználni azokat az órákat, amiket szabadon tölthetünk a szeretteinkkel. Legyél kezdeményező, és vesd be minden ötleted, hogy egy tartalmas napnak nézz elébe minden nap. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3611784843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása