Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

96.) - Tágítsd a látóköröd.

2017. május 20. 14:05 - RiaRia

excited-2308678_640.jpg

Menj, utazz el egy időre, ha megteheted. Kirándulj, tegyél nagy sétákat, és kapcsold ki az agyad néha. Én, ha mégegyszer születnék, világutazó lennék, annyira szeretném látni a különböző kultúrájú népek életét. Most épp itt van a nyár, nagyszerű alkalom arra, hogy kilépj a komfortzónádból, és olyat is megtegyél, amihez egyébként nem sok kedved van. Tágítsd a látóköröd. Fedezd fel a mi kis országunk ezernyi titkát, vedd fel a bakancsodat, és tegyél egy jó nagy kirándulást az erdőben vagy a hegyekben.

Ha mégsem tudsz elmenni sehová, akkor sem kell begubózni a négy fal közé, keress érdekes rendezvényeket, menj a családdal az Állatkertbe, Cirkuszba, falusi vásárokra, vidámparkokba, ahol a tökéletes kikapcsolódás vár. Formáld meg az életed. Egy váratlan fordulattal keress olyan társakat, akikkel szívesen pecázol éppen, ha ahhoz van kedved, vagy menjetek úszni egyet majd a Balaton vizébe, ha megfelelő lesz a hőmérséklete.

Számtalan lehetőség vár rád a nyáron. De ősszel, télen és tavasszal se feledkezz meg baráti összejövetelekről, családi kirándulásokról, vagy fedezd fel városaink nevezetességeit. Sokat lehet tanulni is, ha épp egy nyelvi táborba nevezel be, de egy életmódtábor is sok érdekességet tartogathat a számodra. Ha a gyógyvizeinket szeretnéd felfedezni, arra is lehetőséged van, de otthon családi körben is lehet egy jót társasjátékozni esténként.

Válaszd a napfényt most, lépj ki a régi beidegződéseidből, és ha mást nem is teszel, csak munka után tollaslabdázol a gyermekeiddel, már jobb hangulatot varázsoltál magadnak. Válassz bármit, élvezd amit teszel, és legyen a hasznodra. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9112527727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása