Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

134.) - Kívánj egészséget magadnak!

2018. január 04. 04:17 - RiaRia

dandelion-1919084_640.jpg

Végy a kezdbe egy pitypangot, és fújd messzire, s közben kívánj magadnak egészséget, boldogságot, vidámságot, jókedvet! Ez nem bolondság, figyeld meg majd, működik! Igaz, most tél van, de képzeletben messzire szállhatunk, és azt kívánhatunk magunknak, amit csak szeretnénk. Az egészséged legyen a legfontosabb dolog, amit csak szeretnéd, hogy mindig legyen. Enélkül bármit próbálsz is megvalósítani, mindig kudarc fog érni, hiszen csak egészségesen tudod azt nyújtani, ami igazi önvalód.

Ha már megvan az egészségünk, vigyázzunk rá de nagyon! Hamar jöhetnek rossz idők, amik felboríthatják az életünket. Sokszor nem figyelünk magunkra, csak mikor már itt a baj, akkor vesszük észre, hogy jó lett volna még idejében okosan gondolkodnunk. De a lehetőség mindig előttünk van, és balgaság nem észrevenni, hogy jó kondícióban, fitten mindig többet tudunk nyújtani, mint betegen, sérülten.

Épp ezért ha egy kis csalafintasággal is, de kívánhatunk magunknak akár a nap minden percében csodás dolgokat, olyan megvalósíthatatlannak tűnő dolgokat is, amikről eddig azt hittük, hogy nem léteznek. Bármit megvalósíthatsz az életedben, csak hinned kell, hogy lehetséges, és nagyon kell vágynod rá, hogy megvalósuljon. Ne érezd magad gyengének soha, az erőd mindig rendelkezésedre áll, neked csak az a dolgod, hogy igénybe vedd, és használd a javadra.

Kívánj mindig olyat, amiről talán azt hiszed, hogy képtelenség, de ha kellően bízol önmagadban, a vágyaidban, hidd el, hogy hamar megvalósulnak a lehetetlennek tűnő álmaid is. Csak légy kellően elszánt, s meglásd csuda dolgok alakulnak majd napról napra. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9013548321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása