Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

135.) - Tedd fantasztikussá a napod!

2018. január 04. 05:00 - RiaRia

fantasy-2337179_640.jpg

Már nemsokára reggel lesz, épp ideje, hogy fantasztikussá varázsoljuk az előttünk lévő napunkat. Legyünk készen a nagy változásra! Készüljünk el időre, és úgy induljunk el otthonról, hogy jóérzés töltsön el minket, mindent megtettünk annak érdekében, hogy egy csodálatos napunk lehessen. Lépjünk ki az utcaajtón, s nézzünk körül, vajon a társaink is hasonló jó hangulatban vannak-e, mint mi.

Dúdolj egy dalt, míg megteszed az utadat a buszig, vagy a villamosig, és élvezd a természet csodás hatását. Sohase feledd el, hogy csak rajtad áll, hogy milyen napot teremtesz magadnak. Ha azt szeretnéd, hogy minden tökéletesen haladjon, aktív résztvevő kell legyél ebben. Minden gondolatodat arra összpontosítsd, hogy összhangban legyél a társaiddal, ne engedj semmiféle negatív behatásnak. Ez a nap a tiéd! És a többit is ilyen nagyszerűvé teheted, ha kicsit is figyelsz magadra. Lépj ki a rossz cipődből, és képzeld magad varázslatos helyekre. Nem csak a mesében léteznek varázslatos helyek, a hétköznapjainkban is meg kell tudnunk látni a szépet, s ha te is akarod, akkor minden perced olyan csodás lehet, hogy este mikor hazatérsz, élvezet lesz visszagondolnod a napodra.

Képzeletedben oda viheted magad, ahová épp szeretnéd. Kell egy kis báj minden napunkhoz, kell egy kis plusz is, olyan plusz hangulat, ami lehetővé teszi, hogy gondtalanul töltsd minden percedet, és olyan plusz erő, amit te tudsz átadni a körülötted lévőknek. Biztosan lesz a környezetedben olyan valaki, akinek nem sikerült úgy a napja, ahogy azt elképzelte, ezért legyél te az, aki vidámságot, jókedvet hoz a társaid életébe is.

Tedd fantasztikussá a napodat! Öt óra van, lassan fel kell ébredned, és azon kell gondolkodnod, hogyan alakítsd a következő perceket az életedben, hogy frissen és boldogan léphess ki az utcaajtón majd.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5013548349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása