Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

139.) - Zárd ki a külvilágot néha az életedből.

2018. január 15. 07:18 - RiaRia

outside-world-2707917_640.jpg

Nagyon nehéz úgy élni, hogy semlegesíteni tudjuk a külvilágot magunknak. Mindig akadnak zavaró tényezők, amik megbolygatják az életünket. De ha túl sok a stressz, be kell vetni a saját jól bevált receptjeinket, és néha ki kell kapcsolni, ki kell kapcsolódni.

Nézd meg a képet. Olyan világban élünk, amikor is mindenhonnan bombáznak minket az informatikai csodák, és mi belemegyünk a játékba, mert ugye még élvezzük is egy kicsit. De idővel besokallunk, és csak úgy zúg a fejünk a sok internetezéstől, a tv-t már unjuk, mert tele van reklámokkal, amik megzavarják a nyugodt filmnézést, és akárhova lépünk, szembetaláljuk magunkat a fejlődő világ csodáival, amiket nem is olyan egyszerű követni néha. A vége mindennek az, hogy mérgesek leszünk, vagy akár dühbe is gurulunk, és nem értjük, hol rontottuk el a napunkat. Ilyenkor kell félrevonulni egy kicsit, csak önmagunkkal törődni egy kicsit, elfelejteni a külvilág zaját, találni kell magunknak valamit, ami feledteti, hogy olykor stresszesebb napjaink is vannak. 

Annyi szép és jó van az életünkben, ne hagyjuk, hogy felboruljon körülöttünk minden. Figyeljünk egymásra is. Vegyük észre ha már valaki nem úgy veszi az akadályokat, mint kellene, és segítsünk egymáson. Otthon is teremtsük meg azt a világot magunknak, ahová mindig érdemes visszahúzódni, ha már tele vagyunk a napi problémáinkkal. Legyen saját kis kuckód, ahová bármikor visszahúzódhatsz, ahol elbújhatsz a világ elől egy kicsit. Mindenkinek szüksége van egy olyan helyre, ahol összeszedi magát, és újból a régi formájába alakulhat. Tartsunk szünetet, és adjuk át magunkat teljesen a pihenésnek, a kikapcsolódásnak, mert ha nem tesszük meg, a fejünk fölé nőnek a feladataink. Vegyük észre ha süt a nap, vagy épp esik a hó, és lehet egy jót bolondozni kint az udvaron. Kapcsoljunk ki, és éljük meg a valódi boldogságot. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3213576403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása