Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

2.) - Hozd formába magad!

2015. június 24. 18:53 - RiaRia

popcorn-802047_640.jpg

Hát, őszintén! Kell ez nekem??? Mindennap egy vagy két adag pattogatott kukorica este, mikor már nem is vagyok éhes?! Kell? - De nem ám! És mégis. Most is érzem az illatát, ha ránézek a képre. Így biztos, hogy nem tudom sem a régi jó formámat hozni, sem a mostani rossz formámból nem tudok kikecmeredni. Pedig a jelszó most és mindig = hozd formába magad! És ez komoly!

Ha nem veszem komolyan ezt a mondatot, és nincs mindig a szemem előtt az a tény, hogy ha elhízok, nincs többé egészség, ha nem törődöm az egészségemmel, oda mindenem. Figyelmeztető megerősítő mondat a bejegyzés címe, gyakran kell mondogatnom magamnak, hogy minél hamarabb tudjon rögzülni a kisagyamban. És nem csak a pattogatott kukoricával vagyok így, hanem a csokoládéval is. Be tudok falni egy egész táblával még a pattogatott kukorica után is. Nem lesz ennek jó vége...

Fogadjuk meg együtt, hogy semmilyen haszontalan táplálékot nem viszünk a szervezetünkbe. Egyszerűen nem éri meg, mert a szervezetünk tudja mit csinál, és nem lehet becsapni. Na, és a cukor, cukorka, meg a többiek, a nápolyi, a kekszfélék? Tőlük is ugyanazzal a döntéssel kell megszabadulnunk, mint a csokoládé esetében.

Mától nincs semmiféle egészségtelen nasi! Naplót kell vezetni, egy evésnaplót, ahol mindent fel kell tüntetni az aznapi evészetünkről. Hamar kiderülnek a turpisságok, de bizony ám. Állandó kontrollt kell gyakorolnom.

(Időnként lesznek értékelő bejegyzések, ahol az addigi teljesítményemet kell megnéznem, visszanéznem, és értékelnem természetesen, hogy hol tartok. )

Egyszóval hozzuk formába magunkat, míg nem késő! :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr347570648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása