Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

253.) "Egyedül nem megy."

2021. április 04. 06:33 - RiaRia

poker-1061051_640.jpg

Hiába, társas lény vagyunk, szeretünk is egymás mellett élni, és bizony sokszor van, hogy rászorulunk másokra. Ez nem baj, így kerek a világ. Sokszor kerülünk azonban olyan helyzetbe, hogy kénytelenek vagyunk csak önmagunkra támaszkodni. Ilyenkor vesszük észre, milyen jó, ha van mellettünk valaki, aki segít, és esetleg jó tanácsokkal is ellát. Én is nagyon sokszor voltam ráutalva másokra, és így utólag is köszönöm, hogy mindig találtam segítőtársat, mindig volt mellettem valaki, aki biztatott, hogy jó formában tudjak maradni.

Belevágnál-e egyedül egy Föld körüli utazásra? Lehet, hogy igen, de még ilyenkor is jó, ha megosztjuk a tapasztalatainkat másokkal. Nem jó egyedül élni sem, szerintem, pedig sokan élnek így. Az életünk kifürkészhetetlen, rákényszerít sokszor minket arra, hogy önmagunk döntsünk nehéz helyzetekben is. Mégis örülünk, ha átadhatjuk azt a tudást, ami bennünk van, és mi vagyunk a legboldogabbak, ha látjuk, hogy van, lesz aki folytatja azt, amibe mi belekezdtünk.

Ha volt szerencséd már életedben, akkor tudod, hogy milyen jó érzés ez, és valószínű, hogy mások közreműködése is segített neked ebben. Ha beteg voltál, érezted, hogy milyen jó is, hogy van, aki törődik veled és így hamarabb tudsz gyógyulni. Ha láttad már, hogy valaki segítségre szorul, és tudtál is segítséget nyújtani, érezted, hogy egyedül a társad sem boldogult volna abban a helyzetben. Ha vizsgáztál már, és sikeresen szerepeltél, a fő érdem a tiéd, de lehet, hogy volt olyan eset is, mikor a vizsgabiztos jóindulatától függött a jó szereplésed. Egyedül kevesek vagyunk ahhoz, hogy minden mindig tökéletesen működjön. Ez nem baj, így kerek a világ, kiegészítjük egymást, és ez jó. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1816489770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása