Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

266.) - Mai nap is hős lehetsz, de csak ha Te is akarod!

2021. július 29. 12:05 - RiaRia

super-woman-1885016_640.jpg

Minden nap szeretnénk, hogy valami fantasztikus történjen velünk. Nem is hisszük el sokszor, hogy ehhez épp csak mi kellünk, talán az, hogy kellően rá legyünk hangolódva a nap ritmusára. Nem kell nagy dolgokra gondolni mindig. Amikor látod, hogy a gyermeked örömmel fut feléd, és majd összetöri magát, hogy a karjaidban érezhesse magát, akkor elég csak arra gondolnod, hogy valamikor valamit biztosan jól csináltál. :) Amikor a kedvesed egy csomó virággal lep meg, elég csak arra gondolnod, mennyire szereted te is őt, és milyen sok szép pillanatot tölthettek együtt el még ezután is. Amikor a nap befejeztével jóleső fáradtsággal zuhansz az ágyba pihenni, elég csak arra gondolnod, hogy milyen jó is, hogy mindig van elegendő energiád, hogy végigvigyél egy napot. Amikor reggel álmosan kinyitod a szemed, és arra gondolsz, hogy milyen jó is, hogy egy új napra ébredtél, hidd el, hogy a fantasztikus napodhoz nem kell semmi más, csak te és a családod, és az ő szeretetük. Törődj velük minden áldott nap!

Sokszor gyengébbek vagyunk, mint szeretnénk lenni, de ez csak átmeneti állapot, mindig történik valamilyen csodás dolog, ami új erőt ad, és azt csinálhatjuk, amit szeretnénk. A gyermeked, a kedvesed, és még a napi robot is mind azt bizonyítja, hogy igencsak unalmas lenne nélkülük az életed. Mindre szükség van ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, és jól tudjunk teljesíteni is. Sokszor történik olyan is, hogy meglepetésből meglepetésbe esel, mert a napod úgy alakul, ahogy arra egyáltalán nem számítottál. Ezek mind kellemes érzések és felüdítik a napodat. Ahhoz, hogy minden nap minden egyes percében jól tudd érezni magad, ahhoz néha tervezni kell, néha napirendet kell írnod, néha egy kicsit dolgozni kell, de néha nem is kell csinálni semmit, csak úgy megtörténik. És még jó, hogy vannak ilyen különleges napok is, mert élvezetes perceket okoznak nekünk. 

Gondolj mindig jóleső érzéssel a téged körülvevő dolgokra, hiszen ezek is azért vannak, hogy megédesítsék a napjaidat. Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, néha elég csak körülnézned a lakásodban, és felfedezheted azokat a kincseidet, amiket kaptál, amik csak úgy az életed részét képezik, amikért megdolgoztál egykor. Fedezd fel magadnak ezeket a kincseket, érzéseket, s tedd őket a szíved legrejtettebb zugába, hogy bármikor, amikor csak szükséged van rájuk, a közeledben legyenek. A mai napodban is felfedezhetsz olyan titkokat, amik más számára nem elérhetők, gondolj rájuk szeretettel és gondolj arra, hogy hős vagy minden szempontból, még akkor is, amikor nem vagy olyan jó passzban, mint most éppen. Erőt mindig tudsz magadnak szerezni, csak gondolj mindig arra, hogy nem vagy egyedül, és akikkel együtt élsz, bármikor veled tudnak lenni, amikor csak szeretnéd. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8016642158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása