Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Életünk sokoldalúsága

2015. június 24. 15:17 - RiaRia

Üdv. a blogon! Előreláthatólag lesz itt minden ami épp az eszembe jut. Szeretném, ha ilyen sokrétű lenne, mint a képen az ágacskák. A célom, mint írtam, egyfajta optimista szemlélet kialakítása a magam számára, de nyugodtan bekapcsolódhatsz, főleg ha jó tanácsokkal is ellátsz engem is, és másokat is. :)

Belevágok a közepébe, mert úgy a legbiztosabb. Most fölsorolok pár mondatot, ami számomra fontos az életmódváltásnál, majd minden mondatot egyesével kivesézünk, hogy tanuljunk a hibáinkból (pl., hogy mit kell tenni azért, hogy meg is valósuljon). Persze főleg magamra gondolok, hiszen elsősorban én szeretnék életmódot változtatni.

1.) - Mondj le arról, amire nincs már szükséged!  2.) - Hozd formába magad! 3.) - Ne beszélj "zöldségeket"! 4.) - Hallgass amikor kell! 5.) - Szeresd az embertársaidat! 6.) - Csináld a dolgod! 7. - Légy nyugodt! 8.) - Aludd ki magad! 9.) - Add önmagadat! 10.) - Viselkedj helyesen! 11.) - Védd a családodat! 12.) - Készülj el időben! 13.) - Légy pontos! 14.) - Örülj az életnek! 15.) - Segíts ott ahol tudsz!

A következő bejegyzéstől írok arról, hogy nekem mi szükséges ezeknek a pontoknak a megvalósításához. Nem rólad írok, nem másról, kizárólag magam ösztönzése a cél, de ha van kedved kapcsolódj be. Én csak örülni fogok! :)

Várlak szeretettel! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr597570122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása