Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Carpe Diem - Élj A Mának! (Ragadd meg a pillanatot!)

2015. október 01. 07:41 - RiaRia

Még a régi szabályokkal, pontokkal sem végeztünk, mégis itt ragadom meg a lehetőséget, hogy a következő bejegyzések címét is eléd tárjam, azaz, a számomra fontosnak vélt dolgokat, a számomra fontosnak tartott gondolatokat megírjam neked, de főleg magam biztatására, és életvezetésére.

16.) - A mosoly mosolyra fakaszt másokat is. 17.) - Először gondolkozz, azután beszélj! 18.) - Gondold meg, kinek mit mondasz! 19.) - Nem látjuk a fától az erdőt! 20.) - Ne nevettesd ki magad! 21.) - Figyelj(oda) magadra! 22.) - A változás te magad légy! 23.) - Élj úgy, ahogy szeretnél! 23.) - Azzá lehetsz, aki szeretnél lenni. 24.) - Ne halogasd a dolgaid elvégzését! 25.) - Törj ki az egyhangúságból! 26.) - Kerüld ki az időzavar csapdáját! 27.) - Törődj az egészségeddel! 28.) - Légy tökéletes! 29.) - Lásd vendégül a barátaidat. 30.) - Minden napod legyen egy új élet kezdete.

Visszatérve a címben foglalt biztatáshoz, mindig, mindenkor ragadd meg a pillanat varázsát, mert könnyen elillan, huss!, volt-nincs lehetőségünk, ha nem használjuk ki időben.

Én mától új időszámításban élek. Egyrészt fogyni szeretnék (látogasd meg a másik blogomat: www.fogyj-le-ha-tudsz.blog.hu ), másrészt gyógyulni szeretnék (látogasd meg a másik blogomat www.gyogyuljvelem.blog.hu ), és írj nekem, vagy jegyzetelj magadnak, örülnék, ha bekapcsolódnál, és együtt szerkesztenénk a bejegyzéseket. :)

Tarts velem, de legfőképpen a mai jelszó csak a bejegyzés címe lehet:

Carpe Diem - Ragadd meg a pillanatot! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr567874510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása