Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

136.) - Télen is legyél kint a szabadban!

2018. január 05. 02:13 - RiaRia

snow-man-3008179_640.jpg

Hol van már a tavalyi hó?! Nálunk most olyan tavaszias tél van, élvezet kint lenni a szabadban. Igaz, hogy hócsatákat kellene most vívni, jó ropogós havon lépegetni, sétálni, beszívni a friss levegőt, de mindig ahhoz kell alkalmazkodni, amit épp a természet produkál nekünk. Használd ki, hogy jó idő van, süt a nap, és kerítsd elő a gyermekeidet, hogy együtt élvezhessétek ezt a csodálatos időt. Én elég fázós vagyok, de most igazán nem lehet panaszom az időjárásra, van, mikor még kabát nélkül is, jó vastag pulóverben is kint vagyok az udvaron. Persze vigyázok magamra, de minden kint töltött perc meghálálja magát. Oldja a feszültséget, ha esetleg volt hasonló érzésem, és mindig lehet találni valami tennivalót így télen is kint az udvaron.

De ha csak felsétálsz a városba, ha van időd, már akkor érezheted azt a varázslatos pillanatot, amikor mindent feledve átadod magad a szabadidődnek, és akár kirakatokat nézve, vagy vásárolgatva töltöd az idődet, érezheted, hogy bizsereg minden porcikád a délelőtti vagy délutáni napsütésben. Ne sajnáld az időt egy jó kis kirándulásra majd hétvégén, töltsd együtt az idődet a családdal, a barátokkal, de szigorúan a szabadban. A kocsit hagyd a garázsban, pattanj fel a bicajodra, és kerekezz ki a városba, keress hasonló gondolkodású barátokat, és élvezzétek a szép időt.

Január, február, itt a nyár! :) Jönnek még mínuszok is ezen a télen, ezért is kell minden egyes pillanatot kihasználnunk, ha érezzük, hogy kisüt a nap, lágy szellő fújja a hajunkat. Induljunk útnak, egy jó kiadós séta csak segíti az immunrendszerünk erősödését. Még messze van a nyár, de a természet most idevarázsolt nekünk egy kis tavaszt, lehet, hogy lesz ennek még böjtje, de mit tudunk tenni, ha így alakul az időjárás. Alkalmazkodjunk mindig megfelelően, és élvezzük a telet, a tavaszt, mikor mit kapunk a természettől.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7013551097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása